Torup Bakkegård og Orelund beskæftiger på årsbasis 25 – 30 personer.

Forskellige høsttidspunkter i både landbruget og i grøntsagsproduktionen, samt importen af produkter i vinterhalvåret betyder, at der er mulighed for at beskæftige medarbejdere over en lang periode.

Langt de fleste grøntsager høstes manuelt, – det vil sige, at de er håndskårne eller håndplukkede. Denne proces er meget tids- og arbejdskrævende. Ligeledes klargøres alle grøntsager og pakkes i eget pakkeri på Torup Bakkegård. Til sidst transport til opbevaring, som sker i store nye kølerum. Det betyder, at der i højsæsonen er brug for rigtig mange hænder, og flere hundrede personer bliver tilknyttet produktionen.

De mange ansatte i højsæsonen og sommerperioden er primært udlændinge, heraf er ca. 70 % fra Slovakiet og ca. 25 % fra Rumænien. De bor omkring Torup Bakkegård og Orelund tæt på jordbær- og aspargesmarker i moderne og nye beboelsesvogne. I hver vogn bor der 4 personer, som her deles om køkken og bad. Beboelsesvognene danner nærmest en lille by, hvor der udenfor arbejdstid er rig mulighed for bl.a. hygge, fest, volleyball og fodbold. Med fibernet er der ligeledes god mulighed for kontakt med omverdenen.