Vi er meget bevidste om, at økologiske produkter i dag er et naturligt, klimavenligt og bæredygtigt valg for rigtig mange forbrugere, og økologi udgør en stadig større andel i såvel detailhandelen som i privat regi. Der er fra vores detailkunder en stor efterspørgsel på økologiske varer.

Vi vil gerne supplere vores eksisterende produktion, så vi kan tilbyde vores kunder økologiske produkter – både grøntsager og kød, og derfor har vi startet et samarbejde med Ole Lawaetz Olesen, Agernæs og sammen etableret Agernæs Øko. I 2018 produceres de første økologiske grøntsager på 150 ha jord på halvøen Agernæs og på Helnæs. Området ligger fantastisk naturskønt helt ude ved kysten, og her eksisterer allerede en god og autentisk fortælling om produkterne. Rigtig mange kunder vil gerne vide hvor produkterne kommer fra – kende deres historie.

Der er allerede en økologisk slagtesvineproduktion i gang på Agernæs. Kødet slagtes, forarbejdes og distribueres primært igennem Danish Crown, som også ønsker at bidrage til at fremme salget af økologiske produkter. Danish Crown stiller store krav til dyrevelfærd.

Ø-Grønt