På Torup Bakkegård har vi egen gårdbutik.

Nu er sommersæsonen skudt i gang i Gårdbutikken på Torup Bakkegaard. 

Butikken er åben alle ugens dage – også helligdage 

fra kl. 08.00 – 20.00.

Vi glæder os til at byde alle gæster velkomne i vores butik!

Betalingsmuligheder i  gårdbutikken:

  • Kontant
  • MobilePay : 597717
  • Kontooverførsel:  Reg.nr.: 3344  Kto.nr.:11639992

Gårdbutikken tog sin start med vask, klargøring og salg af asparges fra stalddøren i 1963. I takt med at mængden af egne produkter blev flere og med en stadig voksende kundekreds er butikken løbende blevet udvidet. Senest er den udvidet i foråret 2022 med god plads til både kunder og varesortiment. Gårdbutikken ligger tæt på hovedvej 313 mellem Assens og Middelfart, så den er nem at besøge. Rigtig mange finder vej til gårdspladsen på Torup Bakkegård, hvorfra der er indgang til butikken.

De første grøntsager fra egne marker på hylderne er hvide og asparges, nye kartofler og fine salater. Igennem sæsonen suppleres udbuddet af nyhøstede og friske grøntsager, såsom friske ærter, jordbær, rabarber, bundtløg, grønne og røde spidskål, hokkaido, selleri og de mange forskellige skønne kål samt sukkermajs. Grøntsager lige fra jord til bord. Vi supplerer med friske grøntsager fra andre lokale frugt- og grøntavlere. Vores økologiske grøntsortiment er stort og stadig voksende.

Aspargessæsonen slutter normalt til Sankt Hans. Men hos os forlænges sæsonen. Vi fylder fryseren med poser af håndskrællede asparges, – så kan der eksempelvis hurtig laves en portion aspargessuppe på en kold dag.

Vi sælger også økologisk svinekød fra Agernæs Øko, som er etableret i tæt samarbejde med Ole Lawaetz Olesen.  Agernæs ligger naturskønt helt ude ved kysten på en halvø mellem fastlandet og Helnæs. Herfra får vi også det gode oksekød fra Agernæs Naturkvæg fra flokken af eng-græssende Skotsk Højlandskvæg. Dyrene skydes på marken og modner 3 uger hos slagteren, inden kødet skæres og pakkes til butikken.

Vi har udover egne varer samarbejde med mere end 50 andre producenter og forhandlere, så vi har et bredt sortiment af kvalitetsvarer til både hverdag og fest. Vi forhandler fynske specialiteter som friskbagt brød fra Surdejsbrødet, mel fra Vild Hvede, chokolade fra Summerbird, sennep fra Food for Friends, lækkerier fra Annas Gourmet og Selleberg, Grøndals dåsefisk, saft og sirup fra Nybro Frugtplantage og mange andre delikatesser. Det er bestemt tilladt til at gå på opdagelse😊

Vi annoncerer nyheder og meddelelser på vores Facebookside og på Instagram.

Gårdbutikken passes primært af daglig leder Inge Gade. Har I spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os:

Forespørgsler vedr. gårdbutikken:

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook