På Torup Bakkegård har vi salg fra egen gårdbutik

Gårdbutikken slår dørene op d. 14. april 2022

kl. 08.00 – 20.00 for en ny sæson. 

Herefter åbent alle dage fra kl. 08.00 – 20.00.

Vinderne af vores påskekonkurrence kan ses på forsiden under Nyheder

Betalingsmuligheder i gårdbutikken:

  • Kontant
  • MobilePay : 597717
  • Kontooverførsel:  Reg.nr.: 3344  Kto.nr.:11639992

Forespørgsler vedr. gårdbutikken:

Gårdbutikken tog sin start med vask, klargøring og salg af asparges fra stalddøren i 1963. I takt med at mængden af egne produkter blev flere og med en stadig voksende kundekreds er butikken løbende blevet udvidet. Senest er den renoveret i 2016 og fremstår nu lys og venlig og med god plads til både kunder og varesortiment. Gårdbutikken ligger tæt på hovedvej 313 mellem Assens og Middelfart, så den er nem at besøge. Rigtig mange finder vej til gårdspladsen på Torup Bakkegård, hvorfra der er indgang til butikken.

De første grøntsager fra egne marker på hylderne er hvide, grønne og violette asparges, nye kartofler og fine salater. Igennem sæsonen suppleres udbuddet af nyhøstede og friske grøntsager. Butikken fyldes så løbende op med friske ærter, jordbær, rabarber, forårsløg, bundtløg, grønne og røde spidskål. Sidst på sæsonen kommer løg og kål samt ikke at forglemme – sukkermajs. Grøntsager lige fra jord til bord. Vi annoncerer nye friske varer under Nyheder her på hjemmesiden, på vores Facebookside og på Instagram.

Aspargessæsonen slutter normalt til Sankt Hans. Men hos os forlænges sæsonen. Vi fylder fryseren med poser af håndskrællede asparges, – så kan der eksempelvis hurtig laves en portion aspargessuppe på en kold dag.

Vi sælger også økologisk svinekød fra Agernæs Øko, som er etableret i tæt samarbejde med Ole Lawaetz Olesen, Agernæs.  Agernæs ligger naturskønt helt ude ved kysten på en halvø mellem fastlandet og Helnæs.

På Agernæs har en større besætning af Skotsk Højlandskvæg hjemme. De græsser på de skønne naturområder med en fantastisk udsigt til havet og Helnæs og lanceres som Agernæs Naturkvæg. Når kødet er at finde vakuumpakket og i forskellige udskæringer i gårdbutikkens fryser, vil det blive annoncere her på hjemmesiden under Nyheder, på Facebook og Instagram.

Gårdbutikken passes primært af daglig leder Inge Gade og Helle Brejnholt Jacobsen.

Følg os på Facebook