Også i år deltager og leverer Torup Bakkegård og Orelund friske, flotte og nyhøstede asparges til årets SPIS! Asparges – Aspargesfrokosten, som finder sted den 10. juni 2018 i Farvergården ved Brandts Klædefabrik i Odense C. Her laver forskellige restauranter de lækreste retter i høj kvalitet med asparges. Frokosten foregår stående ved højborde i sommersolen – i år med 3 serveringer henholdsvis kl. 11.00, kl. 12.30 og igen kl. 14.00.

Læs mere om aspargesfrokost, de deltagende restauranter og køb billet herwww.spisodense.dk/spis-asparges

Biletten er ikke øremærket til anretning fra en bestem restaurant, men der er garanti for velsmagende anretninger med de lækreste, friske og fynske asparges som hovedelement.

Vi glæder os meget til at fejre sommeren og de skønne aspargesspecialiteter ved årets Aspargesfrokost den 10. juni 2018.