På Torup Bakkegård har vi salg fra egen gårdbutik

Gårdbutikken har sidste åbningsdag i denne sæson søndag d. 16. august 2020.

OBS OBS Nyt telefonnummer til Gårdbutikken OBS OBS

Kontakt os på telefon: +45 5184 2424

Betalingsmuligheder i gårdbutikken:

  • Kontant
  • MobilePay : 597717
  • Kontooverførsel:  Reg.nr.: 3344  Kto.nr.:11639992

Forespørgsler vedr. gårdbutikken:

Gårdbutikken tog sin start med vask, klargøring og salg af asparges fra stalddøren i 1963. I takt med at mængden af egne produkter blev flere og med en stadig voksende kundekreds er butikken løbende blevet udvidet. Senest er den renoveret i 2016 og fremstår nu lys og venlig og med god plads til både kunder og varesortiment. Gårdbutikken ligger tæt på hovedvej 313 mellem Assens og Middelfart, så den er nem at besøge. Rigtig mange finder vej til gårdspladsen på Torup Bakkegård, hvorfra der er indgang til butikken.

De første grøntsager fra egne marker på hylderne er hvide, grønne og violette asparges, nye kartofler og fine salater. Igennem sæsonen suppleres udbuddet af nyhøstede og friske grøntsager. Butikken fyldes så løbende op med friske ærter, jordbær, rabarber, forårsløg, bundtløg, grønne og røde spidskål. Sidst på sæsonen kommer løg og kål samt ikke at forglemme – sukkermajs. Grøntsager lige fra jord til bord. Vi annoncerer nye friske varer under Nyheder her på hjemmesiden, på vores Facebookside og på Instagram.

Aspargessæsonen slutter normalt til Sankt Hans. Men hos os forlænges sæsonen. Vi fylder fryseren med poser af håndskrællede asparges, – så kan der eksempelvis hurtig laves en portion aspargessuppe på en kold dag.

Oksekød og økologisk svinekød er varer, som er på vej ind i gårdbutikken. Agernæs Øko er etableret i tæt samarbejde med Ole Lawaetz Olesen, Agernæs og betyder, at det fremover bliver muligt at producere økologiske grøntsager, når jorden er omlagt hertil i 2018. Der er allerede opstartet svineproduktion med økologiske slagtesvin – Agernæs Økogris. Agernæs ligger naturskønt helt ude ved kysten på en halvø mellem fastlandet og Helnæs. På Agernæs har en større besætning af Skotsk Højlandskvæg også hjemme. De græsser på de skønne naturområder med en fantastisk udsigt til havet og Helnæs og lanceres som Agernæs Naturkvæg. Når kødet er at finde vakuumpakket og i forskellige udskæringer i gårdbutikkens fryser, vil det blive annoncere her på hjemmesiden under Nyheder og på Facebook.

I løbet af de seneste år har vi udvidet varesortimentet med specialiteter, således at det nu også omfatter marmelader, most, oste, vin og andre spændende ting.

Gårdbutikken passes primært af Helle Brejnholt Jacobsen